Home E Media E Persbericht: Dolfijn FM en Brainpower voor Stichting F.E.L.I.S.

Persbericht: Dolfijn FM en Brainpower voor Stichting F.E.L.I.S.

Curaçao, Willemstad, Otrobanda – Dolfijn FM en Brainpower voor Stichting F.E.L.I.S

Afgelopen week werden kadootjes aan de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. en kinderen uit de buurt uitgedeeld. F.E.L.I.S ambassadeur Brainpower heeft al sinds Dolfijn FM in 2002 startte een goed contact met de radiozender. ‘Als ambassadeur van F.E.L.I.S. wil ik met mijn connecties zoveel mogelijk goede dingen doen voor de Stichting en zo dus voor het eiland,’ zegt Brainpower,’ …Dolfijn FM is erg behulpzaam geweest met het ter beschikking stellen van voldoende kado’s en ik wil dan ook graag alle luisteraars die gegeven hebben bedanken!’ Deze actie maakt dat wederom een van de doelen van Stichting F.E.L.IS., namelijk het verstrekken van materiaal aan minder bedeelden, gerealiseerd wordt.
Kerstkado's Dolfijn BP & Felis

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief