Home E Media E Joy4all bij Felis

Joy4all bij Felis

Joy4all in samenwerking met Felis organiseert verschillende psychosociale trainingen voor de leeftijdsgroep vanaf 6 jaar. Het preventieve aanbod is erop gericht schooluitval en -afstroming te voorkomen. Door vroegtijdig signaleren van problemen en obstakels binnen de ontwikkeling van kinderen en jongeren, kan Trainingswijs een passende training bieden. Zo kan de leerling handvatten krijgen en een passende manier vinden om met zijn problemen om te gaan. Hierdoor is het mogelijk om succesvol, met meer plezier en voldoende zelfvertrouwen het schooltraject verder te doorlopen. De verschillende trainingen zijn: Weerbaarheid(rots en water methode) Angstreductie Concentratie werkhouding en Sociale vaardigheden.   Thema’s die naar voren komen zijn: Stevig staan Ademkracht De verschillen tussen rots en water Lichaamstaal Zelfverdediging Zelfbeheersing Grenzen en Intuïtie Groepsdruk en pesten Omgaan met een bedreigende situatie

F T 21 (1) FF T 23 (2) F T 21 (2) F T 17 (1) FELIS & Trainingswijs2 Felis &Trainingswijs F T 25 (2) F T 25 (1) F & T 27 (1) F & T 27 (2) F T 17 (2) Felis podium F T 15 (2) F T 19 (1) F T 19 (2) F&T4 (2) F&T8 (2) F&T13 (2) F&Tr2 (1) Felis &Trainingswijs

Joy4all in samenwerking met Felis organiseert verschillende psychosociale trainingen voor de leeftijdsgroep vanaf 6 jaar. Het preventieve aanbod is erop gericht schooluitval en -afstroming te voorkomen. Door vroegtijdig signaleren van problemen en obstakels binnen de ontwikkeling van kinderen en jongeren, kan Trainingswijs een passende training bieden. Zo kan de leerling handvatten krijgen en een passende manier vinden om met zijn problemen om te gaan. Hierdoor is het mogelijk om succesvol, met meer plezier en voldoende zelfvertrouwen het schooltraject verder te doorlopen. De verschillende trainingen zijn: Weerbaarheid(rots en water methode) Angstreductie Concentratie werkhouding en Sociale vaardigheden.   Thema’s die naar voren komen zijn: Stevig staan Ademkracht De verschillen tussen rots en water Lichaamstaal Zelfverdediging Zelfbeheersing Grenzen en Intuïtie Groepsdruk en pesten Omgaan met een bedreigende situatie

F T 21 (1) FF T 23 (2) F T 21 (2) F T 17 (1) FELIS & Trainingswijs2 Felis &Trainingswijs F T 25 (2) F T 25 (1) F & T 27 (1) F & T 27 (2) F T 17 (2) Felis podium F T 15 (2) F T 19 (1) F T 19 (2) F&T4 (2) F&T8 (2) F&T13 (2) F&Tr2 (1) Felis &Trainingswijs

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief