Home E Media E Stichting F.E.L.I.S. geniet van pizza

Stichting F.E.L.I.S. geniet van pizza

Op 14 oktober werd er door DOJACMC Foundation van Jazz-saxofonist John James and Monifa Willekes een jazz-concert georganiseerd in het buurtcentrum van Otrobanda, speciaal voor de jeugd. Onze website beheerder Rianne Hellings van Kuki+Ko won daar een waardebon van Pizzahut van Naf. 75. Zij doneerde die op haar beurt aan FELIS medewerkster Marit, die ook aanwezig was, zodat de kids van FELIS hiervan konden genieten. Collega Sergie heeft vervolgens gebeld naar Pizzahut en die vroeg op hun beurt om hoeveel kinderen het ging. Vervolgens hebben ze pizza, cinnamon sticks en juice afgeleverd. Dat was heel erg leuk en lekker! 🙂

 

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief