Home E Erasmus+ E F.E.L.I.S. dankt voor bijdrage aan welzijn kinderen

F.E.L.I.S. dankt voor bijdrage aan welzijn kinderen

CURACAO – Stichting F.E.L.I.S. wil alle donateurs bedanken voor hun bijdrage aan het welzijn en ontwikkeling van de kinderen van de naschoolse opvang. Zonder hun hulp zou het niet gelukt zijn om in bedrijf te blijven in deze moeilijke tijd.

Het schooljaar begon onzeker door de huidige crisis. Stichting F.E.L.I.S. wist niet of ze de kinderen de nodige begeleiding en een maaltijd konden bieden. De donateurs hebben het ook moeilijk en weten niet wat de toekomst gaat bieden. Desondanks hebben verschillende fondsen F.E.L.I.S. gesteund.

In de eerste helft van 2020 heeft Stichting Signaal Sosial bijgedragen zodat Stichting F.E.L.I.S. haar werkzaamheden kon doorzetten. Tevens heeft de hulp van Samenwerkende Fondsen enorm bijgedragen aan het blijven draaien van de opvang. Active Chance heeft ervoor gezorgd dat F.E.L.I.S. fruit en broodmaaltijden voor de kinderen kan verzorgen. Siloam zorgt dagelijks voor warme voedzame maaltijden zodat de kinderen op volle kracht zich kunnen ontwikkelen. Het is natuurlijk belangrijk dat de kinderen in een veilig gebouw worden opgevangen, daarom bedankt F.E.L.I.S. Martina Plumbing voor het onderhoud aan de waterleidingen en alles daaromheen.

Niet alleen de opvang verkeerde in onzekerheid, maar ook de gezinnen op Curaçao. De eerste periode steunde F.E.L.I.S. deze gezinnen met voedselpakketten, maar zonder hulp konden zij dit werk niet voortzetten. Deze hulp kwam uiteindelijk van Wings of Support, zij hebben voedselpakketten gedoneerd voor gezinnen die het moeilijk hebben.

Speciale dank aan Reda Sosial die ervoor zorgt dat de kinderen elke dag weer een plek hebben om zich geestelijk en praktisch te kunnen ontwikkelen. Zonder hen zou de opvang niet kunnen bestaan. Bedankt voor alle hulp in 2020, op naar 2021!

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief