Samenwerking Kokomo Beach en F.E.L.I.S.

Samenwerking Kokomo Beach en F.E.L.I.S.

Curacao, Willemstad, Otrobanda – Samenwerking Kokomo Beach en Stichting F.E.L.I.S

Kokomo Beach bedrijfsleidster Pamela Madern draagt Stichting F.E.L.I.S een warm hart toe. Onlangs hebben de kinderen een dagje bij Kokomo kunnen zwemmen onder het genot van limonade, friet en ijs. Dit was wederom een onvergetelijke dag voor de kinderen. Brainpower verzorgde een special-guest optreden tijdens Kokomo Beach Full Moon Party in Augustus en de rapper/ambassadeur heeft een bijzondere afspraak met de enthousiaste organisatie kunnen maken. ‘We zaten beiden op dezelfde lijn om een speciale dag voor de kinderen van F.E.L.I.S op te zetten. Ik ben erg blij en dankbaar dat we dit hebben kunnen realiseren.’

Author: Rianne

Share This Post On