Home E Media E Bob Marley’s zoon steunt Fundashon F.E.L.I.S.

Bob Marley’s zoon steunt Fundashon F.E.L.I.S.


Curacao, Willemstad, Otrobanda – Bob Marley’s zoon steunt Stichting F.E.L.I.S

F.E.L.I.S. ambassadeur Brainpower ontmoette onlangs 1 van de zoons van reggae-legende Bob Marley: Rohan Marley.


F.E.L.I.S. ambassador Brainpower met Rohan Marley, the son of reggae-legend Bob Marley.

 

Rohan heeft een splinternieuwe audio-apparatuur lijn genaamd House Of Marley; bestaande uit koptelefoons, iPod docks en meer. Deze apparatuur is gemaakt van gerecycled materiaal. Bovendien wil Rohan iets doen voor mensen wereldwijd. Na het verhaal gehoord te hebben van waar Stichting F.E.L.I.S. op Curacao voor staat bood Rohan Marley persoonlijk (in samenwerking met House Of Marley Nederland) direct aan materiaal te geven. ‘Naast het krijgen van een aantal koptelefoons en T-shirts waar ‘onze’ kinderen een hoop plezier van zullen hebben, is het prachtig dat de familie van zo’n positieve en invloedrijke muzikant als Bob Marley aandacht en liefde toont voor Curacao en haar kinderen. Dit zal zeker inspirerend werken’, aldus Brainpower.

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief