Home E Media E Fundraising: The Comedy Factory

Fundraising: The Comedy Factory

press_001The Comedy Factory, Caribbean Tour, fundraising georganiseerd door de Rotary Club Curaçao met als host Jörgen Raymann die de doorgewinterde Amerikaanse stand-up comedians Tony Woods, Erin Jackson en Todd ‘T’ Rex presenteert op donderdag 18 april 2013 om 20.00 uur in het Avila Beach Hotel. De opbrengsten gaan naar Fundashon FELIS, Huize Totolika en Hofi Alzheimer. Kaarten zijn in beperkte oplage verkrijgbaar ad NAF. 85,- bij Mensing’s Caminada en de leden van de Rotary Club Curaçao. Dit evenement word mede mogelijk gemaakt door Sound & Vision, Avila Hotel, SMS Advocaten en het Curacao Tourism Board.

 

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief