Home E Media E De kinderen van Stichting F.E.L.I.S. hebben gesmuld

De kinderen van Stichting F.E.L.I.S. hebben gesmuld

WILLEMSTAD – De kinderen van Stichting F.E.L.I.S. hebben gisteravond gesmuld van een kerstdiner in het Avila Hotel. Het hotel had speciaal voor de kinderen de ruimte Belle Alliance gereserveerd en geheel in de kerstsfeer aangekleed.

“Ik vind dat deze kinderen dit ook moeten meemaken”, zegt oprichter Gerda van Petersen. “Even uit de wijk en de opvang en plaatsnemen in een andere setting, notabene in het Avila Hotel. De meeste kinderen denken dat alleen de koning en koningin hier komen. En nu zijn ze zelf hier om lekker te genieten.”

Het kerstdiner is mogelijk gemaakt door Avila Hotel, Active Change, APNA en MNO Vervat . Stichting F.E.L.I.S. is in 2010 opgericht en richt zich op naschoolse opvang en begeleiding van kinderen in Otrobanda.

foto 5foto 4foto 3foto 2foto 1foto 01foto 2foto 3foto 4foto 5foto 1

door Aruna Jhagru

www.nieuws360.com

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief