Home E Media E Curacao’s Santa Run 2015

Curacao’s Santa Run 2015

Santa Run Flyer

Willemstad – Fundashon di Kòrsou pa Kòrsou werd opgericht met als doel het bijdragen aan de minder bedeelden van onze maatschappij door het inzamelen van fondsen door middel van organiseerde evenementen. Op 19 december van dit jaar organiseert de stichting haar eerste evenement, namelijk “Curacao’s Santa Run 2015”. De Santa Run is een uniek concept waarin de participanten een zeer prettige ervaring kunnen delen met familie en vrienden. De run start bij Wilhelmina Plein en participanten zullen lopen of rennen door de straten en over de bruggen van onze binnenstad in Kerstmanpakken, welke door Fundashon di Kòrsou pa Kòrsou worden verzorgd.

De organisatie verwacht een opkomst van circa 1.000 personen en de opbrengsten van de Santa Run zullen worden gedoneerd aan de minderbedeelden in de vorm van kerstpakketten in samenwerking met Stichting F.E.L.I.S. Fundashon di Kòrsou pa Kòrsou zal nauw samenwerking met Stichting F.E.L.I.S. om deze minderbedeelde families van een prettige kerstviering te voorzien. Fundashon di Kòrsou pa Kòrsou nodigt Curacao uit om bij te dragen aan dit doel door te participeren in de Santa Run. Voor een bijdrage van NAf 25,- krijgen participanten een toegangskaart naar de Santa Run en de bijbehorende Kerstmanpak. De kaarten zijn beschikbaar bij Cabana Store, Albert Heijn Zeelandia en Mensing’s Caminada. Op zaterdag 19 december zijn er bij Wilhelmina Plein kaarten en Kerstmanpakken beschikbaar vóór de start van Santa Run.

Santa Run Wilh Pl SR met Team Santa Run Sergie SR 2 SR 3 SR 4 Santa Run Edu en Shanne Santa Run Snta Run Kerstpaketten

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief