Home E homepage E Stichting Felis naar Survival les

Stichting Felis naar Survival les

Stichting Felis naar Survival les

Wekelijks gaan de kinderen van Stichting Felis naar survival les. Zij doen verschillende activiteiten en opdrachten tijdens deze les, zoals, in de bossen op verkenning gaan, zwemmen in de zee en sportieve opdrachten uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen leren hun grenzen te verleggen, zelfvertrouwen opbouwen en te ontdekken waar elk individu goed in is. Daarnaast is het ons doel om een gezonde band opbouwen met de natuur en veel plezier en lol hebben.

De kinderen leren overlevingstechnieken aan die je altijd en overal kunt gebruiken. We gebruiken de natuurlijke interesses van de kinderen om onze lessen te geven. Dit zorgt voor een enorm enthousiasme bij ons en bij de kinderen.

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief