Snoozebaby sponsort Stichting F.E.L.I.S.

Snoozebaby sponsort Stichting F.E.L.I.S.

Curacao, Willemstad, 20 maart 2012

Het Nederlandse bedrijf Snoozebaby zal een aantal van hun producten gratis aan Multifunctioneel Centrum Stichting F.E.L.I.S te Otrobanda geven. Na een gesprek met F.E.L.I.S ambassadeur en project manager drs G.J.H. Mulder (beter bekend als de Nederlandse artiest Brainpower) heeft de directie dit besloten.Eigenaresse en moeder van 3 kinderen Marleen Rameckers : ‘Onze producten bieden comfort en rust. We exporteren naar 30 landen dus het is iets dat universeel is. We staan helemaal achter het pedagogisch werkplan van Stichting F.E.L.I.S. en vinden het erg fijn om op deze wijze iets te kunnen betekenen voor de kinderen op het mooie eiland Curacao’

Sichting FELIS aan de Witteweg 44 te Otrobanda is een initiatief van de in Curacao geboren Gerda van Petersen, Brainpower’s partner.

Author: Rianne

Share This Post On