Home E Media E Talofa

Talofa

CURAÇAO – Morgen is er op zeilschip Talofa een fundraising in de vorm van een wine & cheese. Het schip meert aan bij De Werf in Otrobanda. Het evenement vindt zowel aan boord als aan land plaats en wordt begeleid door live muziek. De opbrengst gaat volledig naar Stichting F.E.L.I.S.

Stichting F.E.L.I.S. zet zich in voor naschoolse opvang van kinderen in Otrobanda. De stichting streeft ernaar om zoveel mogelijk kinderen een goede toekomst te bieden en ze te begeleiden en te ondersteunen op hun weg naar volwassenheid. Ze willen dat de kinderen de kans krijgen om hun talenten, kwaliteiten en dromen te ontwikkelen. Daarnaast krijgen de kinderen op de opvang dagelijks een warme voedzame maaltijd.

Geen subsidie
Sinds begin dit jaar ontvangt de stichting wegens bezuinigingen bij de Antilliaanse Medefinancieringsorganisatie (AMFO) geen subsidie meer en draait zij op eigen kracht met behulp van giften en sponsoringen. F.E.L.I.S. probeert nu op alternatieve manieren geld in te zamelen zodat zij de kinderen kunnen blijven helpen.

Informatie
Het evenement begint om 17.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Een ticket kost 100 gulden. Voor meer informatie over dit evenement en de kaartverkoop kan je contact opnemen met de oprichter van stichting Gerda van Petersen door te bellen naar 6988543.

foto 4-23.JPG rsz_foto_1-32 rsz_foto_1-33 rsz_foto_1-34 rsz_foto_2-32 (1) rsz_foto_2-33 rsz_foto_2-33 (1)

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief