Persbericht: Kinderen van Stichting F.E.L.I.S. bezoeken FOL basis

Curacao, Willemstad, Otrobanda – Kinderen van Stichting F.E.L.I.S bezoeken FOLL basis.

Na goed overleg met US Air Force Chaplain, Captain Quentin Genke (van afdeling FOLL) en F.E.L.I.S initiatiefneemster Gerda van Petersen en haar partner Dhr drs Gertjan Mulder (Brainpower) , ambassadeur van Stichting F.E.L.I.S was het onlangs eindelijk zover! De kinderen van F.E.L.I.S gingen de FOLL basis bezoeken!

Staff Sergeant Stephen A. King en Chaplain Captain Quentin Genke hebben de kinderen opgehaald in een bus. Ze hebben het geweldig naar hun zin gehad en ondanks de strenge veiligheidsmaatregelen kregen de kinderen een rondleiding en hebben zij van deze dag genoten, een dag die deze kinderen niet makkelijk zullen vergeten. Initiatiefneemster Gerda van Petersen zegt hierover: ‘Dit is wat wij van Stichting F.E.L.I.S. oa aan deze kinderen willen meegeven: fijne positieve ervaringen en herinneringen van een fijne tijd bij ons op de opvang. Dit willen wij toevoegen aan hun jonge leven!’
Op de foto zien we een aantal van de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. blij tijdens het uitje naar de FOL basis.

Author: Kuki+Ko

Share This Post On