Home E Media E Bedrijfshulpverlening: Cursussen Brand en Ontruiming en EHBO

Bedrijfshulpverlening: Cursussen Brand en Ontruiming en EHBO

Bij Stichting F.E.L.I.S. staan professionaliteit en veiligheid voorop. De medewerkers krijgen daarom cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV) aangeboden. Voor de praktijk van ‘Brand en Ontruiming’ is iedereen geslaagd. Het theorie-examen was voor sommige pittiger. De theorie was in rap Nederlands en lastiger te volgen.
Meer info over: BHV basis-4
De EHBO cursus vandaag was leuk en gezellig. Een klasje met veel mariniers en kustwacht. De beide onderdelen van de cursus EHBO ging goed bij iedereen. We krijgen nog bericht over de uitslag, het examen wordt eerst naar NL gestuurd. We denken alle 4 wel geslaagd te zijn.
foto-3 foto 5 foto 4 foto 3 foto 2 foto 1

Bij Stichting F.E.L.I.S. staan professionaliteit en veiligheid voorop. De medewerkers krijgen daarom cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV) aangeboden. Voor de praktijk van ‘Brand en Ontruiming’ is iedereen geslaagd. Het theorie-examen was voor sommige pittiger. De theorie was in rap Nederlands en lastiger te volgen.
Meer info over: BHV basis-4
De EHBO cursus vandaag was leuk en gezellig. Een klasje met veel mariniers en kustwacht. De beide onderdelen van de cursus EHBO ging goed bij iedereen. We krijgen nog bericht over de uitslag, het examen wordt eerst naar NL gestuurd. We denken alle 4 wel geslaagd te zijn.
foto-3 foto 5 foto 4 foto 3 foto 2 foto 1

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief