Home E Media E Dagje uit met jong en oud

Dagje uit met jong en oud

Jong en oud genoten van een dagje uit. Op de vroege zondagochtend na het ontbijt zijn wij richting Banda Bou gegaan. Landhuis Daniels was onze eerste stopplaats waarna wij richting de zoutpannen en flamingo’s verder gingen. Bij Daaibooi baai hebben wij genoten van een BBQ en de kinderen hebben gezwommen dat een het een lieve lust was. De dag werd afgesloten bij de opvang van Stichting Felis waar twee van de oudste wijkbewoners een rollator in ontvangst namen. Eén van hen is al een aantal jaren nog maar amper de straat uitgelopen. De rollators die wij vanuit Nederland hebben meegenomen waren dus een welkome verrassing!

Nou nog echt samen wandelen! Hier zouden wij graag nog wat vrijwilligers voor willen hebben. Het leven kan echt plezieriger zijn wanneer wij elkaar een handje helpen.

             

 

Wil je vrijwilligerswerk doen?

Lees dan meer over het European Solidarity Corps

Videoclip

Opgenomen met de kinderen van Stichting F.E.L.I.S. Curacao en opgedragen aan ons project door Hip Hop artiest en songwriter Brainpower.

Media archief